top of page

Diensten

Coaching en loopbaan

Coaching zit door bijna al mijn werkzaamheden vervlochten. Bijvoorbeeld in trajecten voor loopbaankeuze, re-integratie, omgaan met (gevolgen van) burn-out en stressgerelateerde aandoeningen. Een speciale en bijzonder effectieve methode voor burn-out en stressklachten is de CSR®-Methode. 

Naast coaching maak ik ook gebruik van TSI-analyses. Dat is een methode om talenten, passie en drijfveren inzichtelijk te maken.

Veel ervaring heb ik met re-integratie, loopbaanvraagstukken en terugkeer naar het werk. Ik beschouw het als een mooie kans om, met een steuntje in de rug, een haperende carrière een nieuwe draai te geven. 

Het zijn intensieve, persoonlijke trajecten, gericht op een andere, passende functie binnen en ook buiten de eigen organisatie.  Dan moet de samenwerking tussen werknemer, werkgever en de adviseur goed zijn. Iedereen moet weten wat hem of haar te doen staat. Want anders werkt het niet.

Netwerk en ervaring
Ik vind het een uitdaging om mensen aan ander werk te helpen. Veel werkgevers waren mij de afgelopen jaren ter wille en zagen het belang en de waarde van mijn cliënten in een werkervaringsplaats binnen hun organisatie.  Dat leverde me een breed netwerk op.  Tenslotte is het vinden van een baan veel meer dan het maken van een mooie CV. Het is voor een werknemer, die een tijd niet heeft gewerkt, een hele stap om te vertrouwen op zichzelf en de boer op te gaan. Daar is tijd en deskundigheid voor nodig.

Aanvullende ondersteuning
Een re-integratietraject kan breder zijn dan alleen het vinden van een passende functie. Ook na de eerste werkdag blijf ik op de achtergrond aanwezig. Bijvoorbeeld ter ondersteuning voor de werkgever om te monitoren of aan al het papierwerk is voldaan. En de werknemer kan me inschakelen als coach. Ik maak gebruik van verschillende methoden zoals RET, ACT, time-management en oplossingsgericht coachen. 

Contact
Meer weten? Wil je mij als adviseur of coach in je organisatie inschakelen? Neem contact met mij op.

bottom of page