top of page

Referenties

Ploni als coach

De gesprekken met Ploni heb ik als zeer prettig en waardevol ervaren. Ploni bood een luisterend oor en gaf mij tijdens mijn re-integratie bruikbare opdrachten en tips. Hierdoor kreeg ik zowel werk als privé inzichten in mijn (cognitief) functioneren. Ik heb van haar geleerd om naar mijn gevoel te luisteren en mijn grenzen duidelijk én vroegtijdig aan te geven. Daarnaast voel ik dat ik op mijn werk mijn autonomie weer terug heb en met plezier naar mijn werk ga. Verder vond ik haar erg benaderbaar doordat zij altijd voor mij klaarstond als ik extra hulp nodig had.

Ploni biedt een aangename balans tussen een professionele en persoonlijke benadering. Ze is nuchter, invoelend en to the point."Ik heb de gesprekken als zeer positief ervaren.

 

Ploni was het tegenwicht dat ik nodig had. Het opvoedingsadagium ‘ik ben niet streng maar duidelijk’ is zeker op haar van toepassing. Ze is stevig. Gewoon recht toe, recht aan analyseren en dat dan als feed back geven. Daar komt een mens mee vooruit. Het was voor mij in ieder geval zeer geschikt."

 

“Ze is met haar professionele houding en haar brede kennis over onder andere loopbaanzaken en het werkveld, een heel kundige loopbaancoach. Dat heb ik ervaren toen ik zelf in mijn loopbaan op een keerpunt kwam en ik Ploni trof. Met betrokkenheid, humor én haar nuchtere kijk op de zaak heeft ze de juiste kwaliteiten om dat steuntje in de rug voor je te zijn. Daarnaast is het een prettig mens met wie je gemakkelijk een klik kunt hebben.”

 

"Coaching gaf mij een positieve flow. Ploni was voor mij een heel goede coach. Wat voor de cliënt het beste is, staat bij haar helemaal centraal. Ze heeft geen vooroordelen, veel inlevingsvermogen, is oprecht en heeft verstand van zaken. Ze luistert goed en kan goed relativeren. Ze werkt veel aan de hand van casussen en heeft me onder andere laten zien hoe andere mensen over bepaalde uitspraken kunnen denken. Had ik vragen of speelde er iets, dan kon ik Ploni altijd bellen of mailen.”

 

"Wat ik als zeer prettig heb ervaren bij Ploni is het totale gebrek aan gevoel van tijdsdruk. Zeker in het begin geeft dat veel vertrouwen. Er is geen waarde oordeel bij Ploni, geen sprake van goed of fout. Iets waar ik heel erg mee bezig was. Ploni heeft me met veel geduld, betrokkenheid en humor weer doen laten inzien wat mijn prioriteiten zijn en wat bijzaak is. Door haar heb ik het vertrouwen in mezelf weer teruggevonden."

Ploni als coach bij re-integratie

"Mijn herstel raakte in een stroomversnelling. Toen ik voor een re-integratietraject naar Ploni werd verwezen, was ik werkloos en had ik een burn-out. Nu heb ik weer een baan en voel me goed. De gesprekken met haar, hebben ervoor gezorgd dat ik veel sterker in mijn schoenen sta en mijn herstel in een stroomversnelling is geraakt."

"Ik heb veel handreikingen gekregen om mijn leven wat meer op orde te krijgen. Daarnaast is het TSI rapport een aanvulling om te zien wat mijn kwaliteiten zijn en deze kan ik weer inzetten in mijn zoektocht naar een baan. Werkgever: Praktische, spontane en klantgerichte aanpak."

 

Een heel persoonlijke insteek, werkelijk gericht op mij. Tools aangereikt gekregen om verandering mogelijk te maken. Professioneel en prettig contact. 

 

Inlevende coach. De gesprekken hebben me tot nieuwe inzichten gebracht en helpen in mijn proces.

 

Sterk betrokken bij het coachen van persoonlijke ontwikkeling en het identificeren en aanpakken van onderliggende obstakels.

 

Ploni is zeer empathisch, verkrijgt snel inzicht in de persoonlijke situatie en combineert dit met een logische en doeltreffende aanpak. Ze lijkt aan te voelen wat op enig moment de beste aanpak is. Ook heeft zij een goed geheugen/administratie waardoor onnodige herhaling van zaken onnodig is.

 

Ploni is in mijn ogen zowel heel persoonlijk als professioneel en doelgericht. Niet alleen erg fijne gesprekken maar ook zeer helpend, zonder ploni's hulp had ik een aantal dingen niet voor elkaar gekregen die in mijn leven uiteindelijk van grote en positieve waarde zijn.

 

Ploni coachte me om steeds beide benen op de grond te houden en mijn valkuilen mee te nemen als een van de puzzelstukken (i.p.v. energie stoppen in het ontkennen ervan). Wat is mijn uitgangspunt, wat kom ik tegen in mijn herstelproces vanuit burnout weer terug naar de arbeidsmarkt. Ik heb weer inzicht gekregen in mijn belastbaarheid en in hoe ik mijn dag plan en hoe ik daarbij de balans kan blijven bewaken.

Ploni als HR-adviseur en arbeidsdeskundige

“Spontaan, deskundig en alert. Een prima sparringpartner voor arbeidsdeskundige onderwerpen en verzuimvraagstukken.”

"Ik vond de samenwerking met je constructief en heb daarin gezien dat je op een mooie manier aansluit bij de casus en de personen die daaraan verbonden zijn."

“Ik heb Ploni leren kennen als een zeer deskundige vrouw die complexe zaken weer overzichtelijk kan maken. Ploni heeft enorm veel kennis van de processen bij het UWV en de ziektewet. Ploni schrijft duidelijke en realistische rapporten en weet zowel de medewerkers als de organisatie mee te nemen in haar adviezen. Ik vind onze samenwerking erg prettig!”

“Sinds 6 jaar verwijs ik mensen naar Ploni met de bedoeling dat er beweging ontstaat in hun situatie. Ploni is in staat om het contact met hen zo te leggen dat zij daadwerkelijk actief worden om zelf hun situatie te veranderen. Haar eigenschappen zoals enthousiasme, creativiteit en doorzettingsvermogen zijn - gekoppeld aan deskundigheid - de belangrijkste ingrediënten voor de vele succesvolle trajecten die ze voor mij heeft uitgevoerd. Ik hoop nog veel en vaak met haar samen te werken.”

Ploni als collega

“Bij MWmensenwerk heb ik Ploni leren kennen als een open en vriendelijke collega. Ploni is altijd betrokken bij haar cliënten, maar verliest daarbij het doel nooit uit ogen. Ploni denkt in mogelijkheden en is creatief in het zoeken en vinden van oplossingen. Ploni heeft veel kennis van de Wet verbetering poortwachter en de wijze waarop het UWV daarmee omgaat.”

bottom of page