top of page

Diensten

HR-advisering en intervisie

IIedere HR-professional zal het herkennen: de dagelijkse werkzaamheden slokken je op. Nieuwe wetten, nieuwe regels, rapportages en plannen. Zieke medewerkers en afspraken met instanties die moeten worden nageleefd. Je vergeet soms hoe belangrijk het is om even na te denken over het vak en afstand te nemen. En juist die afstand heb je als professional nodig om je werk goed te kunnen doen.

Ik ondersteun HR-professionals in hun werk. Door ze ten eerste werk uit handen te nemen en te voorzien van raad en daad. Bijvoorbeeld door het instellen van speciale spreekuren waarin ik antwoord geef op vragen en problemen oplos.

Daarnaast kan ik je sparringpartner, op afroep, zijn. Er spelen altijd wel zaken waar een externe blik je verder helpt. Denk aan intervisiebegeleiding voor P&O adviseurs, het opstellen van mobiliteitsadviezen voor medewerkers en het bespreken van complexe dossiers. Je kunt mij inschakelen op tijdelijke basis, op afroep per uur of per dagdeel.

Inspirerende sessies
Op zoek naar inspiratie? Je kunt mij inzetten als loopbaanadviseur of als je persoonlijke coach. Ik ga met je aan de slag om je loopbaan vorm te geven. Of coach je op onderwerpen waar je tegenaan loopt. Je kunt me ook inschakelen voor sessies voor HR-professionals rond een thema, zoals ziekteverzuim en werkdruk. Je hoeft dan niet meteen te denken aan een hele dag trainen in een conferentieoord. Korte en intensieve sessies kan ik ook tijdens de vaste vergaderingen van je team verzorgen.

Contact
Meer weten? Wil je mij als expert of coach in je organisatie inschakelen? Neem contact met mij op.

 

bottom of page